Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [Opgelost] DD-WRT-vraagje  (gelezen 603 keer)

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
[Opgelost] DD-WRT-vraagje
« Gepost op: 2012/04/25, 15:35:03 »
Pjotr heeft een prachtige handleiding geschreven voor DD-WRT, waarvoor complimenten :)
https://sites.google.com/site/computertip/dd-wrt

Alleen nu is het zo dat voor onze router (Netgear WNR-2000) alleen de mini-versie beschikbaar is en geen volledige versie (het forumtopic aldaar aangaande deze router bevestigd dat). Schiet ik er dan alsnog wat mee op t.o.v. de huidige fabrieksfirmware? Kan ik de trucjes die Pjotr beschrijft ook met de mini uitvoeren?
« Laatst bewerkt op: 2012/04/26, 15:35:36 door Vistaus »

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: DD-WRT-vraagje
« Reactie #1 Gepost op: 2012/04/26, 15:36:49 »
Is niet mogelijk omdat we v1 hebben en alleen v2 en v3 worden ondersteund... Nuja, dan maar een nieuwe kopen binnenkort. Had mijn oog laten vallen op een Linksys E1200. Maar 43 euro, mooie platte form factor, decent specs en wordt nog ondersteund door DD-WRT ook (al staat ie nog niet in hun database, maar op het forum staan al links naar de downloads ervoor) :)