Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?  (gelezen 825 keer)

Offline BaukeP

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Gepost op: 2012/04/23, 21:00:18 »
Ik mis een knop geloof ik. Wie verteld me hoe ik mijn berichten edit?

Bauke

PS De kleur (oranje-bruin) is me te overheersend

Offline stieviegonzales

  • Lid
    • stieviegonzales
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #1 Gepost op: 2012/04/23, 21:25:46 »
Voor zover ik kan zien is dit wel mogelijk binnen een bepaalde tijd...
Weet alleen niet juist hoeveel tijd.

Dit lijkt me een "bug" te zijn, want kan toch niet de bedoeling zijn he :)
Laptop 1: Acer Aspire 7735z Intel Pentium Dual Cure T4200 @2.00GHz, 2GB RAM, 330 GB HD - Windows XP, Ubuntu 11.10, Kubuntu 11.10
Laptop 2: Sony VAIO VPCEJ2LE1 Intel Core i3 @2.20GHz, 4GB RAM, 500GB HD - Windows 7

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #2 Gepost op: 2012/04/23, 21:30:42 »
Het is altijd mogelijk. Knopje is bij je bericht de eerste van rechts.

Offline stieviegonzales

  • Lid
    • stieviegonzales
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #3 Gepost op: 2012/04/23, 21:47:42 »
Niet "altijd" Vistaus ;)

Gisteren was het nog mogelijk met een topic dat ik was gestart, vandaag niet meer
Nu is het enkel mogelijk met het laatste bericht dat ik he gepost...
Dus ik denk toch dat er een tijdslimiet op zit...
Laptop 1: Acer Aspire 7735z Intel Pentium Dual Cure T4200 @2.00GHz, 2GB RAM, 330 GB HD - Windows XP, Ubuntu 11.10, Kubuntu 11.10
Laptop 2: Sony VAIO VPCEJ2LE1 Intel Core i3 @2.20GHz, 4GB RAM, 500GB HD - Windows 7

Offline Dave

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #4 Gepost op: 2012/04/23, 22:05:38 »
je kunt het zelfs niet meer op de oude manier om het in de titel te zetten.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #5 Gepost op: 2012/04/23, 22:23:57 »
Niet "altijd" Vistaus ;)

Gisteren was het nog mogelijk met een topic dat ik was gestart, vandaag niet meer
Nu is het enkel mogelijk met het laatste bericht dat ik he gepost...
Dus ik denk toch dat er een tijdslimiet op zit...

Hier gaat dat nog prima, ook met oude topics.

Offline stieviegonzales

  • Lid
    • stieviegonzales
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #6 Gepost op: 2012/04/23, 22:58:58 »
Zal het eens laten zien....



Zoals je kan zien, is er maar 1 icoontje rechtsboven, dat van citaat...
Laptop 1: Acer Aspire 7735z Intel Pentium Dual Cure T4200 @2.00GHz, 2GB RAM, 330 GB HD - Windows XP, Ubuntu 11.10, Kubuntu 11.10
Laptop 2: Sony VAIO VPCEJ2LE1 Intel Core i3 @2.20GHz, 4GB RAM, 500GB HD - Windows 7

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Nieuw forum? Hoe zet ik hier mijn berichten op SOLVED ?
« Reactie #7 Gepost op: 2012/04/24, 00:06:50 »
Das vreemd, want bij mijn oude topics staan er wel 2 icoontjes... Waarschijnlijk is er dan toch sprake van een bug.