Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Virtuemart in Joomla  (gelezen 1193 keer)

Offline MKe

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Virtuemart in Joomla
« Gepost op: 2012/03/31, 19:46:33 »
Hoi,

Niet zo'n programmeer vraag maar ik weet niet waar het anders moet: Ik heb een stichting geholpen om een website op te zetten met Joomla. Aangezien ze voor hun financiering ook dingetjes verkopen wilden ze graag iets van een webshop hebben. Hiervoor leek mij Virtuemart een goede kandidaat. Virtuemart is nu alleen ingesteld als catalogus, dus er kan niet direkt iets besteld worden. Wel zit er bij elk item een link waardoor er een vraag over het produkt gesteld kan worden. Hiermee heb ik een probleem: Het verwijst namelijk altijd naar mijn e-mail adres, waarschijnlijk omdat ik het geinstalleerd heb. Ik heb geen mogelijkheid gevonden om dit te veranderen en een e-mail adres in te voeren van iemand die wel antwoord kan geven op vragen. Heeft iemand hier ervaring mee en weet je hoe dit te op te lossen is? Ik heb ook al op het officiele virtuemart forum gevraagd maar daar geven ze geen antwoord.
Ik gebruik Virtuemart2.0.0
« Laatst bewerkt op: 2012/03/31, 19:53:00 door MKe »
Mijn blokkendoos blog: http://mke21.wordpress.com/