Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Vertaalsprint  (gelezen 2586 keer)

Offline redmar

  • Vertaalteam
  • Steunpunt: Nee
Vertaalsprint
« Gepost op: 2012/03/30, 21:10:47 »
Dit weekeinde houdt het vertaalteam een vertaalsprint voor de aankomende release van Ubuntu, Precise Pangolin. De bedoeling van de sprint is om zaterdag en zondag tussen 10:00 en 16:00 op IRC in #ubuntu-nl-mwanzo te verzamelen en gezamenlijk aan de vertaling van ubuntu te werken.

Iedereen die interesse heeft kan binnenvallen en meehelpen met vertalen. Er moeten nog meer dan 1000 zinnen vertaald worden, dus er is meer dan genoeg werk voor iedereen. Kom dus langs als je wilt helpen met vertalen, je krijgt meteen hulp en je vertalingen worden direct nagekeken!

Offline commandoline

  • LoCo-contact
    • marten-de-vries
    • Marten-de-Vries.nl
  • Steunpunt: Nee
Re: Vertaalsprint
« Reactie #1 Gepost op: 2012/03/30, 21:45:51 »
Als je geen ervaring hebt met IRC, dan is dat geen probleem. Je kan simpel in het chatkanaal komen via deze webpagina: http://webchat.freenode.net/?channels=ubuntu-nl-mwanzo .