Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Recent probleempjes met Chromium  (gelezen 709 keer)

Offline 10o

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Recent probleempjes met Chromium
« Gepost op: 2012/02/06, 11:24:04 »
De laatste maand ervaar ik diverse probleempjes met Chromium en was benieuwd of hier meer gebruikers tegenaan lopen en of er fixes zijn.
Sommige pagina's/websites worden regelmatig niet meer getoond. Dit valt met name op bij www.tweakers.net. Een witte pagina is het enige dat ik zie. Een herstart van Chromium lost het niet op. Gebruikerssessie afmelden/aanmelden helpt wel. Firefox toont 'm overigens goed.
Er lijkt hier en daar e.e.a. mis te gaan met css interpretatie. Zo worden de kolommen op www.nrc.nl regelmatig uit elkaar getrokken en vallen dan volledig buiten het bedoelde kader, helemaal op llinks en op rechts. Ik moet dan meerdere malen herladen om dit euvel te verhelpen.
« Laatst bewerkt op: 2012/02/06, 11:26:12 door 10o »
Workstation:  i7-5820K 16GiB - GeForce GTX 960 2GiB - 4K  (Ubuntu 16.04.1)
Server: Asus E35M1-I Deluxe - AMD Fusion APU E-350 (Ubuntu Server 16.04.1)

Offline Ramana

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #1 Gepost op: 2012/02/06, 17:40:57 »
Laatste dagen merkte ik wat problemen, maar sinds de update van afgelopen weekend lijkt alles weer OK

Offline 10o

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #2 Gepost op: 2012/02/06, 18:04:59 »
Draai je de standaard, beta of dev versie?
Hier de standaard versie en nog geen verbetering ondanks laatste updates.
Workstation:  i7-5820K 16GiB - GeForce GTX 960 2GiB - 4K  (Ubuntu 16.04.1)
Server: Asus E35M1-I Deluxe - AMD Fusion APU E-350 (Ubuntu Server 16.04.1)

Offline RikRik

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #3 Gepost op: 2012/02/06, 20:08:56 »
Het is niet alleen het witte vlak, maar ik mis bij jou ook de advertentie.   (Cromium ge├»nstalleerd uit softwarecentrum) Heb je dit probleem ook met Google Chrome?



Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #4 Gepost op: 2012/02/06, 20:10:56 »
Het zou goed moeten werken, want zoals in het Firefox-draadje aangegeven, kan een stabiele browser geen problemen hebben.

Maar heb je al eens geprobeerd een reset te doen? Persoonlijke map --> CTRL+H --> .config --> mapje .chromium verwijderen

Offline 10o

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #5 Gepost op: 2012/02/06, 20:17:27 »
Die advertentie werd netjes weggefilterd door AdBlock+. Maar n.a.v. van je opmerking @RikRik, heb ik volgens mij de bron van de "ellende" gevonden. Als ik AdBlock+ uitschakel gaat het op NRC website steeds goed.

Eens kijken of het na verwijdering van AdBlock ook goed blijft gaat op tweakers.

@Vistaus: Dat mapje is goud waard... ;)
Workstation:  i7-5820K 16GiB - GeForce GTX 960 2GiB - 4K  (Ubuntu 16.04.1)
Server: Asus E35M1-I Deluxe - AMD Fusion APU E-350 (Ubuntu Server 16.04.1)

Offline dellkubuntu

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Recent probleempjes met Chromium
« Reactie #6 Gepost op: 2012/02/06, 22:21:06 »
Had dat probleem ook met chromium.Witte pagina's die niet geladen werden.Ook ik heb abp verwijderd en probleem was opgelost.Chromium heeft zelf een ad blocker aan boord,dus misschien botsten die 2 wel.