Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: OPGELOST!! atheros 5001 probleem op natty  (gelezen 891 keer)

Offline Remmie

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
OPGELOST!! atheros 5001 probleem op natty
« Gepost op: 2012/02/04, 13:47:24 »
Hallo, ik heb een Fujitsu Livebook 2 (natty 11.04) met ath ar5001 wireless network kaart. Tot nu toe heeft hij steds goed gefunctioneerd tot vandaag dus niet meer. Ik kan hem wel aan de network connections toevoegen maar er verschijnt steeds een leeg scherm achter het netwerkicoon.
Ik heb al rondgekeken voor oplossingen en vond via een topic: http://sites.google.com/site/computertip/atheros.
Helaas herkend mijn terminal niet: gksudo gedit/etc/modules (hij vraagt wel het wachtwoord maar vervolgens gebeurt er niets).
Heeft iemand een oplossing?
« Laatst bewerkt op: 2012/02/06, 10:12:27 door Remmie »

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: atheros 5001 probleem op natty
« Reactie #1 Gepost op: 2012/02/04, 15:26:09 »
Kijk nog eens goed naar die opdrachtregel.... Je moet 'm wel correct intikken, hè. Kopiëren en plakken is het beste.

Offline Remmie

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: atheros 5001 probleem op natty
« Reactie #2 Gepost op: 2012/02/04, 16:00:23 »
Ja, inderdaad spatie. Vreemde is nu dat (na opstart), overigens zonder hiermee al wat verandert te hebben in de terminal, er plotseling wel weer een network menu beschikbaar is. Maar geen verbindingsresultaat. Na een volgende opstart is het netwerkmenu weer weg!

Offline Remmie

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: atheros 5001 probleem op natty
« Reactie #3 Gepost op: 2012/02/04, 16:49:42 »
Nu had ik net weer een netwerkmenu en zo is-ie weer weg!

Offline Remmie

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: atheros 5001 probleem op natty
« Reactie #4 Gepost op: 2012/02/06, 10:11:53 »
Ik vond nog een oude dongel tussen mijn computer rommel. Nu werkt het gewoon weer. Ik denk dat de Atheros kaart gewoon niet goed functioneert onder de Ubuntu software.