Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: (OPGELOST) Site Forum Ubuntu  (gelezen 1112 keer)

Offline petineke

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
(OPGELOST) Site Forum Ubuntu
« Gepost op: 2012/01/27, 12:59:49 »
Sinds enige tijd is op de site van het forum, na ingelogd te zijn, het niet mogelijk om de tabs "leden" en "uitloggen" te activeren (reageert niet).
Het is niet zo'n probleem, maar wil wel weten waaraan het ligt.
Peter
« Laatst bewerkt op: 2012/01/27, 14:20:00 door petineke »
Ubuntu 18.10 upgrade van Ubuntu 18.04 64-bit
ASUS, harde schijf ATA WD10EAXL-009BAD, 976.0Gb
Intel® Sandybridge Desktop x86/MMX/SSE2
Intel® Core™ i5-2310 CPU @ 2.90GHz × 4

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #1 Gepost op: 2012/01/27, 13:02:42 »
Werkt hier zoals het hoort, heb je reeds je browsers coockies, cachebestanden e.d. verwijderd?

Offline petineke

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #2 Gepost op: 2012/01/27, 13:09:26 »
Stomme vraag misschien, maar hoe en waar kan ik dat vinden en uitvoeren?
Ubuntu 18.10 upgrade van Ubuntu 18.04 64-bit
ASUS, harde schijf ATA WD10EAXL-009BAD, 976.0Gb
Intel® Sandybridge Desktop x86/MMX/SSE2
Intel® Core™ i5-2310 CPU @ 2.90GHz × 4

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #3 Gepost op: 2012/01/27, 13:35:52 »
Misschien beter om eerst te vragen: welke browser gebruik je? ;)

Offline petineke

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #4 Gepost op: 2012/01/27, 13:46:08 »
Ik gebruik Thunderbird, Mozilla
Ubuntu 18.10 upgrade van Ubuntu 18.04 64-bit
ASUS, harde schijf ATA WD10EAXL-009BAD, 976.0Gb
Intel® Sandybridge Desktop x86/MMX/SSE2
Intel® Core™ i5-2310 CPU @ 2.90GHz × 4

Offline Nunslaughter

  • Lid
    • timovwb
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #5 Gepost op: 2012/01/27, 14:07:40 »
Heb ik ook eens gehad. Was op een monitor met heel lage resolutie, waardoor dat menu blijkbaar onder een ander element komt. Een paar keer inzoomen kan het probleem ook reproduceren.

Ik veronderstel dat ge Firefox en niet Thunderbird bedoeld? Probeer eens ctrl+0 om het zoomen op standaard te zetten.

Offline petineke

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site Forum Ubuntu
« Reactie #6 Gepost op: 2012/01/27, 14:19:40 »
Klopt, Nunslaughter.
Ik heb Firefox en het uitzoemen is inderdaad de oorzaak.
Mijn dank is weer groot.  :D
Peter
Ubuntu 18.10 upgrade van Ubuntu 18.04 64-bit
ASUS, harde schijf ATA WD10EAXL-009BAD, 976.0Gb
Intel® Sandybridge Desktop x86/MMX/SSE2
Intel® Core™ i5-2310 CPU @ 2.90GHz × 4