Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: FTP server accepteert geen inloggers  (gelezen 391 keer)

Offline Louis

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
FTP server accepteert geen inloggers
« Gepost op: 2012/01/23, 11:48:23 »
Om bepaalde mensen inzage te geven in actuele informatie gebruik ik een aparte account waarop ingelogd kan worden met accountnaam en wachtwoord. Daarvoor is vsftpd gestart en de hoofdmap van die account gedeeld. Ik gebruik een DynDNS-accountnaam om mijn computer te localiseren op internet. Dat heeft prima gewerkt totdat ik Ubuntu 11.10 (64bits) installeerde.
Alle instellingen nagelopen, maar niets is me opgevallen wat dit zou kunnen veroorzaken, behalve dat de deelfunctie van de betreffende map lijkt te zijn opgeheven. Instellen van die deelfunctie strandt met de melding dat deze gebruikersnaam al bestaat. (Hoofdmap en account hebben altijd dezelfde naam)
Kan iemand mij helpen om de FTP toegang op één account op mijn computer weer mogelijk te maken?