Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: bug ? Oplossing ?  (gelezen 546 keer)

Offline oeter

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
bug ? Oplossing ?
« Gepost op: 2011/11/15, 18:50:32 »
Situatie is als volgt . Systeem dell inspiron N7110 64 bit , ubuntu 11.10 64 bit .
Soms als ik in mijn browser aan het surfen ben meld mijn computer zonder reden zich af en moet ik opnieuw inloggen .Is dit een probleem die kan opgelost worden ?

Offline erik1984

  • Lid
    • erik1984
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #1 Gepost op: 2011/11/15, 18:57:04 »
Welke browser gebruik je? Las laatst hier dat mensen soortgelijke problemen hadden met Chrome.

Offline oeter

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #2 Gepost op: 2011/11/15, 19:01:35 »
heb het zowel met chrome als met firefox .

Offline erik1984

  • Lid
    • erik1984
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #3 Gepost op: 2011/11/15, 19:08:26 »
Dit lijkt op wat jij beschrijft, maar heeft voornamelijk betrekking op de vorige versie van Ubuntu (11.04). Deze foutmelding heeft de status confirmed (bevestigd) maar er staat niet bij dat dit probleem is opgelost. Dus het kan ook zijn dat het nog in 11.10 zit. Probeerde een soortgelijk bugreport te vinden specifiek voor 11.10 maar dat heb ik zo snel even niet gevonden. Helaas heb ik hier geen oplossing voor je, maar het lijkt dus iets dat vaker voorkomt.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg-server/+bug/778490

Offline oeter

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #4 Gepost op: 2011/11/15, 19:18:15 »
Bedankt voor het snelle antwoord .

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #5 Gepost op: 2011/11/15, 21:09:57 »
Dit lijkt op wat jij beschrijft, maar heeft voornamelijk betrekking op de vorige versie van Ubuntu (11.04). Deze foutmelding heeft de status confirmed (bevestigd) maar er staat niet bij dat dit probleem is opgelost. Dus het kan ook zijn dat het nog in 11.10 zit. Probeerde een soortgelijk bugreport te vinden specifiek voor 11.10 maar dat heb ik zo snel even niet gevonden. Helaas heb ik hier geen oplossing voor je, maar het lijkt dus iets dat vaker voorkomt.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg-server/+bug/778490

Alleen is de door jou gelinkte bug een duplicate van deze ;)
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-input-synaptics/+bug/774978

Offline erik1984

  • Lid
    • erik1984
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #6 Gepost op: 2011/11/15, 21:38:55 »
Oeps, daar had ik even op moeten letten. Daar staat dus wel fix released bij. Is er een soorgelijk bugreport voor Oneiric?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: bug ? Oplossing ?
« Reactie #7 Gepost op: 2011/11/15, 22:23:17 »
Is er een soorgelijk bugreport voor Oneiric?

Ik heb er geen kunnen vinden.