Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: na installatie Ubuntu 11.10 paar vreemde zaken  (gelezen 544 keer)

Offline perro30

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
na installatie Ubuntu 11.10 paar vreemde zaken
« Gepost op: 2011/10/14, 14:38:59 »
Nadat ik naar Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot had ge-update en alles herstart had. Alles doet het nu wel goed, ook met opstarten gelukkig.
Dan zijn home (de eigen bestanden), de prullenbak, de externe HD en de bladwisselaar allen witte velden en beslist geen icoon en ook geen iconen in bijv. Systeeminstellingen, enkel de namen, die dan wel opstarten. Is toch wat vreemd, heb het wel gezien dat bij een ander wel iconen daarover, wat kan de reden ervan zijn en hoe kan dat gewoon herstellen?

Er is wat opgelost, toch net niet alles.

Nog even verder hierover: ik heb gnome-tweak-tool nu geïnstalleerd, de meeste iconen zijn nu weer goed, maar niet alle iconen zijn er nog, niet voor werkbladwisselaar en nog zo'n paar.

Hoe kan ik nog terugkrijgen door welke gnome installatie?
« Laatst bewerkt op: 2011/10/14, 19:56:53 door perro30 »