Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [Opgelost] Kalarm in bovenste paneel  (gelezen 403 keer)

Offline flipflipsen

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
[Opgelost] Kalarm in bovenste paneel
« Gepost op: 2011/09/27, 11:33:03 »
Hoi,

Op mijn desktop computer heb ik bij de opstarttoepassingen Kalarm gezet. Dit werkt goed, kalarm staat bij het opstarten in het bovenste paneel. Als ik er op klik, komt het scherm tevoorschijn en als ik dan het scherm afsluit door op het kruisje te klikken, blijft de toepassing actief. Prima.

Op mijn laptop heb ik Kalarm ook toegevoegd aan de opstarttoepassingen. Dit werkt dus niet goed. kalarm staat bij het opstarten niet in het bovenste paneel, maar in het onderste paneel. Als ik klik opent het scherm, en als ik afsluit door op het kruisje te klikken, wordt heel kalarm afgesloten waardoor ik dus geen herinneringen meer krijg.

Ik heb gecontroleerd hoe kalarm op mijn desktop is geconfigureerd, en heb dit exact zo gedaan bij mijn laptop, maar het wil niet werken, ik krijg het niet als opstarttoepassing in het bovenste paneel.

Ik werk zowel op mijn desktop als op mijn laptop met ubuntu 11.04, dus daar kan het verschil ook niet in zitten.

mvg, Flip
« Laatst bewerkt op: 2012/05/05, 15:01:42 door flipflipsen »