Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Vertaling Lubuntu 11.10: een tussentijds bericht  (gelezen 832 keer)

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Vertaling Lubuntu 11.10: een tussentijds bericht
« Gepost op: 2011/09/10, 21:12:12 »
De vertaling van Lubuntu 11.10 b├Ęta 1 is overeenkomstig mijn verwachtingen op redelijk niveau. Beter dan "grotere broer" Xubuntu, enigszins tot mijn verbazing.... De ontwikkelaars hebben zowat alle vernieuwde bovenstroomse taalpakketten erin gestopt.

Wat wel erg hinderlijk is: het Overdreven en Overbodig Gebruik Van Hoofdletters. Daarbij heb ik namelijk in de eerste versies van mijn vertalingen, exact de Engelse brontekst gevolgd, die overvloedig met hoofdletters strooit.....  :(

Ik heb dit inmiddels overal gecorrigeerd in de bovenstroomse vertalingen. Maar ik ben bang dat die correcties niet op tijd zijn gekomen voor Lubuntu 11.10. Enfin, bij Lubuntu 12.04 LTS komt het allemaal weer goed.  8-)