Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Vervolg Pythoncursus: Grafische applicaties met PyQt4  (gelezen 1481 keer)

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Vervolg Pythoncursus: Grafische applicaties met PyQt4
« Gepost op: 2011/09/09, 09:41:37 »
Zoals beloofd komt er mogelijk een vervolgworkshop of workshops python bij voldoende deelname. Dat laatste is erg belangrijk.
Onderwerp: "Bij dit vervolg op de Pythoncursus gaan we grafische applicaties maken die werken op zowel Linux, Windows als Mac OS X. We doen dat met behulp van de bibliotheek PyQt4. We gaan in op de structuur van die bibliotheek zodat het mogelijk is met de documentatie om die zelf te begrijpen, en behandelen een aantal voorbeelden om daarmee te oefenen."
Je kunt in dit draadje aangeven of je er belangstelling voor hebt. Vorig seizoen waren de python workshops een groot succes. En ik heb er in ieder geval veel van geleerd.( calculator gemaakt, een "spel", etc.)

Een andere mogelijke vervolgworkshop is: "Bij dit vervolg op de Pythoncursus gaan we een webapplicatie bouwen. We gebruiken daarvoor de krachtige bibliotheek Tornado. Enige kennis van HTML is handig. Bij veel dingen zal de webapplicatie Just For Learning als voorbeeld worden genomen."
Laat weten of je geinteresseerd bent. Wanneer er voldoende interesse is/blijkt, is het mogelijk je in te schrijven via de mwanzo-wiki.

Namens mwanzo-nl
leoquant
« Laatst bewerkt op: 2011/09/09, 09:45:20 door leoquant »