Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: opstartprobleem  (gelezen 390 keer)

marc robyn

  • Gast
opstartprobleem
« Gepost op: 2011/08/19, 22:39:45 »
De PC start normaal, keuzemenu verschillende besturingsystemen, versie 10. etc gekozen want er zit ook nog XP en een laatste 10.LTS versie van Ubuntu die ik nooit kies omdat ik dan geen internetverbinding krijg. Dan komt het openingsscherm en dan begint het : alles tergend traag en niet open te krijgen. Als ik de recorerymode start moet ik na afloop een login geven en een paswoord wat ik nooit ingegeven heb bij de installatie en dus niet heb, niettemin blijft het systeem om een geldige login vragen. Ik heb al van een live-cd en een usb-stick proberen starten maar dat werkt niet. Heeft  soms iemand een idee wat er aan de hand is of wat ik nog kan proberen?
Alvast bedankt

Offline heir4c

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: opstartprobleem
« Reactie #1 Gepost op: 2011/08/20, 00:19:49 »
Start windows wel gewoon op?
Welke hardware heb je?
Hoeveel ruimte van je Harde schijf is er nog vrij? (houd altijd minstens 20% van de HD vrij).