Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Werkt Efax goed?  (gelezen 1084 keer)

Offline LWM

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Werkt Efax goed?
« Gepost op: 2011/07/07, 00:20:31 »
Ik heb regelmatig te maken met organisaties in de VS die geen emailadres op hun site vermelden, maar wel een fax-nummer. Nu vond ik Efax bij de ubuntu software. Werkt dat, faxen vanaf de pc en hoe? Heeft iemand daar ervaring mee?

Offline Robert Jansen

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Werkt Efax goed?
« Reactie #1 Gepost op: 2011/07/07, 00:34:40 »
Ik heb het jaren geleden wel eens gebruikt, maar dan onder Windows.
Dit werkte als een soort van web based e-mail, je logt in je ziet wie je iets gestuurd heeft en des gewenst kan je het printen. de documenten werden ook vaak als bijlage mee gestuurd. als ik zelf documenten moest versturen, dan moesten ze eerst ingescand worden, toen kregen we een efax nummer toegewezen, en soms werdt onze computer gebeld de faxsoftware, reageerde automatisch. ook deze software was te vergelijken met een email programma.

succes

Robert