Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Cursussen buiten Ubuntu-NL promoten.  (gelezen 1109 keer)

Offline Thomas de Graaff

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Cursussen buiten Ubuntu-NL promoten.
« Gepost op: 2011/06/30, 12:44:59 »
Mwanzo heeft een aantal cursussen gehad, waarvan sommigen misschien ook erg interessant waren geweest voor een breder vlak dan alleen Ubuntu-NL. Is het een idee om deze cursussen ook te promoten buiten Ubuntu-NL in samenwerking met partners? (Denk aan de HCC en de NLLGG)

De Phyton cursus bijvoorbeeld was denk ik erg interessant ook voor leden van de HCC en de NLLGG geweest.

Andersom kunnen wij dan weer activiteiten van de partners onder de aandacht van onze leden brengen. Zoals bijvoorbeeld de LPI cursussen van de NLLGG en de Linux cursussen die de HCC gaat organiseren.

Offline Rachid

  • Vertaalteam
    • rachidbm
    • Mijn blog
  • Steunpunt: Nee
Re: Cursussen buiten Ubuntu-NL promoten.
« Reactie #1 Gepost op: 2011/06/30, 13:17:24 »
Is het een idee om...
Dat is zeker een idee. Iedereen was en is welkom.

Houd er wel rekening mee dat een groot doel van Mwanzo is om mensen te ondersteunen en enthousiasmeren om bij te dragen aan Ubuntu. Dat moeten we niet uit het oog verliezen.
Ben je ook blij dat Ubuntu zo toegankelijk en gratis is, en wil je graag net als ik iets terugdoen, kijk dan eens rond bij mwanzo, dé poort naar het bijdragen aan Ubuntu en haar gemeenschap!