Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: digikam configuaratiebestand.  (gelezen 313 keer)

Offline liawim

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
digikam configuaratiebestand.
« Gepost op: 2011/05/22, 09:55:18 »
Hallo,

Ik wil ubuntu 11.04 opnieuw installeren maar ik wil in digikam al mijn labels en tags niet verliezen, alle afbeeldingen staan al standaard op een externe schijf. welk bestand van digikam moet ik dan kopieren naar de externe schijf om mijn labels te behouden?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: digikam configuaratiebestand.
« Reactie #1 Gepost op: 2011/05/22, 11:48:59 »
Persoonlijke map>>>CTRL+H>>>navigeer naar .kde, dan naar share, dan naar config en in dat mapje staat een bestand van DigiKam. Die opslaan. Dan terug navigeren naar share en dan naar apps en dan het mapje van DigiKam opslaan. Na opnieuw installeren, start je DigiKam dan weer op, sluit je hem af en plaats je de opgeslagen dingen terug in bovengenoemde locaties. Dan DigiKam weer starten en daar is alles weer :)