Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04  (gelezen 1289 keer)

Offline mrvigor

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04
« Gepost op: 2011/05/10, 16:55:15 »
Hallo,

Ik krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04 De kaart wordt niet herkend. Wie kan mij tips geven deze kaart werkende te krijgen ?

B.v.d.,

mrvigor

Online Pjotr

  • Lid
    • Makkelijke Linuxtips
  • Steunpunt: Nee
Re: Krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04
« Reactie #1 Gepost op: 2011/05/10, 18:12:20 »
Hallo,

Ik krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04 De kaart wordt niet herkend. Wie kan mij tips geven deze kaart werkende te krijgen ?

B.v.d.,

mrvigor

Volg dit stappenplan eens:
http://sites.google.com/site/computertip/geendraadloosinternet

Offline mrvigor

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04
« Reactie #2 Gepost op: 2011/05/10, 18:56:40 »
Hoi,

Het is nog niet gelukt. Vreemd want een nog oudere kaart wordt automatisch herkend en werkt gewoon. Wil alleen geen wep beveiliging vandaar een iets nieuwere kaart.

mrvigor  8)

Offline mrvigor

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Krijg Sitecom WL-140 V2 niet aan de gang onder Ubuntu 11.04
« Reactie #3 Gepost op: 2011/05/10, 19:42:57 »
Het is gelukt, kaart doet het nu !!!

Bedankt !!

mrvigor  8)