Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Audacity  (gelezen 906 keer)

Dreeten

  • Gast
Audacity
« Gepost op: 2011/04/22, 11:14:26 »
Sedert een maand heb ik ubuntu 10.10 ge√Įnstalleerd op mijn computer. Ik beschik echter niet over internet, moet alles downloaden bij iemand anders. Hie kan ik het muziekprogramma Audacity installeren en gebruiken? Liefst stap voor stap uitleggen. Met dank.

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Audacity
« Reactie #1 Gepost op: 2011/04/22, 17:23:18 »
Het makkelijkste is om de Ubuntu 10.10 DVD te downloaden of te verkrijgen bij Canonical, dan kan je vanaf DVD installeren. Op de DVD staan alle pakketten zover ik weet.
Open Systeem>Beheer>Softwarebronnen>Tabblad Ubuntu-software sckel alle vinkjes uit, nu kan je de DVD in de speler stoppen en via het softwarecentrum, Synaptic of de terminal een pakket installeren.
Wil je alleen Audacity installeren download hier de deb's http://packages.ubuntu.com/search?keywords=audacity&searchon=names&suite=maverick&section=all Als ze op een stick staan of cd navigeer daar heen en dubbel klik erop. Dan start de pakketmanager op en kan je installeren.
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.