Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Menu achtergrond bij DeVeDe?  (gelezen 669 keer)

Offline Pattattezak

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Menu achtergrond bij DeVeDe?
« Gepost op: 2011/04/10, 15:49:22 »
Vandaag heb ik mijn eerst movie-dvd aangemaakt met DeVeDe. Het resultaat is heel bevredigend! Graag had ik een andere achtergrond gehad voor mijn menu. Met Gimp had ik een voorbeeld.png bestand aangemaakt van 720 op 576 beeldpunten aan 72 ppi met de bedoeling dit te gebruiken als menu achtergrond. DeVeDe blijkt dit bestand echter niet aan te nemen? Wat doe ik verkeerd?

Tweede vraagje: Soms maak ik ook gebruik van geanimeerde dvd-menu's. In de help van DeVeDe staan enkele voorbeelden van programma's die ik kan benutten om geanimeerde dvd-menu's aan te maken. Heeft er iemand ervaring met zoiets om zodoende mij meer uitleg te verschaffen? Thanks!!