Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Database model  (gelezen 1252 keer)

Offline maxpower

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Database model
« Gepost op: 2011/03/01, 20:12:59 »
Hallo,

Ik ben op zoeknaar gratis software pakket om database model mee te maken en deze vervolgens in een xml bestand op te slaan. Deze wil ik vervolgens kunnen gebruiken in mijn eigen database model framework (nog niet geschreven) Ik heb er aan zitten denken om een dergelijk model pakketje zelf te schrijven, maar dacht dat zo iets vast al wel moet bestaan.

Het liefst zou ik hier overigens een pakket hebben wat zowel onder linux als onder windows werkt.. Maar het moet in elk geval onder linux werken.

Mark

Offline bram103

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Database model
« Reactie #1 Gepost op: 2011/03/02, 19:42:08 »
Hoi Mark,

Eclipse heeft mogelijk wel iets te bieden op dit gebied. Ik gebruik het zelf alleen om te programmeren maar er zijn diverse plugins t.b.v. modeling (oss en commercieel). En het draait zeker met Linux en Windows.

Gr,
Bram

Offline vis

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Database model
« Reactie #2 Gepost op: 2011/03/10, 19:47:01 »
Mysql workbench?