Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [Opgelost] softwarecentrum vraagt niet om wachtwoord en installeert niks  (gelezen 599 keer)

Offline zeger

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ik heb een beetje vreemd probleem,

vorige week heb ik Ubuntu 10.04 LTS bij mijn ouders geïnstalleerd. Vandaag wilde ik nog een paar programma's installeren, maar dit lukte niet via het softwarecentrum! Vorige week werkte het wel!

Het softwarecentrum start normaal op.

Ik kan bij toepassingen gewoon op installeren drukken, maar er wordt geen wachtwoord gevraagd. De knop wordt dan even grijs en een seconde of 10 later weer zwart. Ondertussen gebeurt er niets! (ook geen balkje dat de voortgang van de installatie weergeeft!)

Synaptic pakketbeheer werkt wel. Ik kan het softwarecentrum verder ook starten via de terminal (sudo software-centre)

Wie weet wat er aan de hand is?

N.B. ik kan niet uitsluiten dat er afgelopen week door iemand iets aan het systeem gewijzigd is waardoor de fout optreedt. Verder lijkt alles echter goed te werken!
« Laatst bewerkt op: 2011/02/09, 11:39:00 door zeger »

Offline zeger

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: softwarecentrum vraagt niet om wachtwoord en installeert niks
« Reactie #1 Gepost op: 2011/02/09, 11:38:28 »
Ontdek net dat het gaat om een specifieke toepassing. Zal wel wat mis mee zijn. Verder werkt het goed, dus bij dezen is het opgelost