Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: (opgelost) Geen geluid  (gelezen 580 keer)

Offline voorbijganger

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
(opgelost) Geen geluid
« Gepost op: 2011/02/01, 16:04:18 »
Ik krijg geen geluid uit de computer met Ubuntu er op;
Als ik een terminal open en ik tik aplay -l in: Krijg ik dit te zien:
Merk en type computer is vet gedrukt.

**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: Intel [HDA Intel], device 0: ALC268 Analog [ALC268 Analog]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: Intel [HDA Intel], device 1: ALC268 Digital [ALC268 Digital]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: Intel [HDA Intel], device 6: Si3054 Modem [Si3054 Modem]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
ton@ton-HP-Pavilion-DV9000-KP965EA-ABH:~$
« Laatst bewerkt op: 2011/02/02, 08:39:50 door voorbijganger »

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Geen geluid
« Reactie #1 Gepost op: 2011/02/01, 17:08:53 »
Heb je al rechts op het luidspeakertje geklikt wat rechtsboven op de werkbalk staat?
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

Offline voorbijganger

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid
« Reactie #2 Gepost op: 2011/02/01, 19:41:54 »
ook dit weer opgelost

nu nog drivers zien te vinden voor mijn 300n dongel van site com

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Geen geluid
« Reactie #3 Gepost op: 2011/02/01, 20:14:40 »
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

Offline voorbijganger

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid
« Reactie #4 Gepost op: 2011/02/01, 22:13:40 »
Ik ga hier op het forum eens horen of er mensen zijn die met dit bijltje hebben gehakt.
Dus een HP computer met een 300n usb Dongel van sitecom installeren maak ik ff een nieuw topic aan.