Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Vergadering  (gelezen 2350 keer)

Offline Rachid

  • Vertaalteam
    • rachidbm
    • Mijn blog
  • Steunpunt: Nee
Vergadering
« Gepost op: 2010/12/14, 10:23:49 »
Komende maandag hebben we weer een vergadering en hier staat de agenda. Ik wil de mensen die er de vorige keer ook bij waren vragen om nog eens naar de notulen van de vorige keer te kijken, want hier staan wat TODO's.

Ik blijf er mee worstelen dat we nog niet echt een optimale manier hebben om overzichtelijk de artikelen en hun status bij te houden. We hebben het hier vaker over gehad, en eigenlijk gaan punt 1 en 2 daar ook over.
Ben je ook blij dat Ubuntu zo toegankelijk en gratis is, en wil je graag net als ik iets terugdoen, kijk dan eens rond bij mwanzo, dé poort naar het bijdragen aan Ubuntu en haar gemeenschap!

Offline Gotiniens

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Vergadering
« Reactie #1 Gepost op: 2010/12/14, 11:16:37 »
Ik denk dat ik met de factoids ook even langs kom. Hier zitten namelijk veel wiki artikelen in die eventueel vertaalt moeten worden.
« Laatst bewerkt op: 2010/12/14, 11:25:37 door Gotiniens »