Dat heb ik ook al eens voorgehad, heb toen aangegeven "niet verwijderen", en via Ctrl+Alt+Backspace even terug aangemeld, daarna was alles terug normaal, en geen foutmelding meer. Waarschijnlijk is dit een kleine hickup van het systeem. Probeer het maar eens.