Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Chromium browser en dit forum  (gelezen 2839 keer)

Offline ivo

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Chromium browser en dit forum
« Gepost op: 2010/12/04, 22:00:28 »
Hallo!

Sinds een paar dagen kan ik met Chromium browser nog wel de hoofdpagina van dit forum zien, maar zodra ik doorklik naar een van de sub-pagina's dan verschijnt alleen maar een wit scherm.
Onder Google Chrome, Opera en Firefox gaat het wel goed.

Heeft iemand dezelfde ervaring met Chromium? Ik vraag dit om te weten of het wellicht aan mijn installatie ligt.



There are only 10 types of people in the world; those who understand binary and those who don't.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #1 Gepost op: 2010/12/04, 22:01:30 »
10.0 daily build is qua werking een alpha, dus verwacht niet dat alles werkt.

Offline TonH

  • Promotieteam
  • Steunpunt: Ja
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #2 Gepost op: 2010/12/04, 22:09:02 »
Ik heb sinds vanavond hetzelfde verschijnsel met de beta van Firefox 4. Ik kan alle ongelezen berichten zien maar niet meer doorklikkeln. Met firefox 3.6.14pre gaat het wel. Ik wacht wel weer op de volgende daily update.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #3 Gepost op: 2010/12/04, 22:13:52 »
Nog eens getest hier in FF bèta daily, en hier niet het probleem. Wel is het zo dat in FF bèta daily sommige berichten raar uitgelijnd staan, zie ik.
Nog meer mensen dit probleem? Want als het bij meerdere in meerdere browsers gebeurd, dan ligt het niet aan de testversies.

Offline sidius

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #4 Gepost op: 2010/12/04, 22:24:18 »
zoals je nu al bekend is, bij mijn ook bij chromium, niet bij ff, 3.6.10
van mij mag je andere topic wel sluiten?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #5 Gepost op: 2010/12/04, 22:37:27 »
@sidius: Nou,het probleem bij jou en ivo is verschillend, dus ik hou het nog even open, maar ik verplaats wel deze even naar Forum.

Offline sidius

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #6 Gepost op: 2010/12/04, 22:44:10 »
ik denk dat het hetzelfde is, ik krijg ook een wit scherm. Maar zodra ik in de url-balk op enter ram doet de pagina het wel, ivo zou dat eens kunnen proberen?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #7 Gepost op: 2010/12/04, 23:31:37 »
Ja, kijk, rammen werkt altijd :D
Maar in dat geval is het inderdaad hetzelfde en sluit ik het andere draadje wel even ;)

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #8 Gepost op: 2010/12/05, 04:10:00 »
Hier ook in de laatste daily versies van Chrome.
Ondertussen kan ik wel met FF verder forummen... hopen dat het snel gefixt is.

Offline markba

  • Lid
    • http://markbaaijens.nl/
  • Steunpunt: Ja
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #9 Gepost op: 2010/12/05, 10:00:25 »
Hier idem met Chromium daily.

Maar zodra ik in de url-balk op enter ram doet de pagina het wel

F5 werkt ook, deze doet hetzelfde. Het is dus een verversingsprobleem (mbt specifiek deze site), met andere sites ben ik dit verschijnsel nog niet tegengekomen.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #10 Gepost op: 2010/12/05, 11:35:44 »
Dan ligt het dus inderdaad aan het forum. Does anybody know what the problem can be?

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #11 Gepost op: 2010/12/08, 21:34:37 »
Ondertussen werkt het weer, met de build van vandaag.

Offline Brumm3l

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #12 Gepost op: 2010/12/09, 09:10:43 »
Ik betwijfel sterk of het aan het forum ligt, lijkt eerder een refresh probleem in de browser.

Offline verhelsttje

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium browser en dit forum
« Reactie #13 Gepost op: 2010/12/15, 22:13:32 »
ik had dit probleem ook bij die versie je moest steeds enteren op de url of F5 gebruiken , kwam bij enkele site's voor voral forum ...
maar het is opgelost door een nieuwere versie te gebruiken en daarbij is dit probleem (voorlopig.??) opgelost