Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Zwart scherm bij installatie, maar wel geluid...  (gelezen 450 keer)

Offline Ernst-NL

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Zwart scherm bij installatie, maar wel geluid...
« Gepost op: 2010/12/01, 15:41:33 »
Hoi,

Ik heb een probleem bij het installeren van Ubuntu. Als ik de CD er in doe en de CD start op zie ik eerst een paars scherm met een wit icoontje onderin, en daarna wordt het scherm zwart. Hij blijft wel gewoon doorladen, want na een tijdje hoor je het opstart geluid van Ubuntu. Weet misschien iemand hoe dit kan?

Dit zijn de gegevens van de computer:
Fabrikant: Packard Bell
Type: OneTwo L X9757
Video kaart: NVIDIA GeForce G210M
RAM: 4GB
Harde schijf: 1TB

Ik hoop dat iemand weet wat het probleem is =D

Met vriendelijke groet,
Ernst

Offline jan11000

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Zwart scherm bij installatie, maar wel geluid...
« Reactie #1 Gepost op: 2010/12/01, 16:01:04 »
http://sites.google.com/site/computertip/geenbeeld
En bekijk de rest van de site ook.

Offline Ernst-NL

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Zwart scherm bij installatie, maar wel geluid...
« Reactie #2 Gepost op: 2010/12/01, 16:55:40 »
http://sites.google.com/site/computertip/geenbeeld
En bekijk de rest van de site ook.
Bedankt, hij doet het nu wel =D