Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Leesbevestiging in Evolution 10.10 werkt niet  (gelezen 396 keer)

Offline Els Stevens

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Leesbevestiging in Evolution 10.10 werkt niet
« Gepost op: 2010/11/20, 09:33:30 »
Hallo,


ik heb Ubuntu 10.10 op mijn computer staan. Ik heb een paar keer een test gedaan met de leesbevestiging van Evolution. Ik heb bij de Voorkeuren- berichten opstellen aangeduid "altijd leesbevestiging vragen". Nadat ik een paar mails verstuurde vanuit mijn Evolution, waarbij in het bericht de leesbevestiging ook aangevinkt stond, krijg ik geen leesbevestiging terug. Ook niet in het e-mailadres van mezelf waar ik de mail naar stuurde, wordt niet gevraagd om een leesbevestiging te sturen.

Wat doe ik verkeerd? Of is dat een fout in Evolution? Weet iemand hier raad mee?

Alvast vriendelijk bedankt voor de hulp.

Vriendelijke groeten,

Els Stevens

Offline welrob

  • Lid
    • robvanderwel
  • Steunpunt: Nee
Re: Leesbevestiging in Evolution 10.10 werkt niet
« Reactie #1 Gepost op: 2010/11/20, 11:08:07 »
Als je naar bewerken - voorkeuren gaat daar kiezen voor account dan kies je een account en druk op bewerken dan ga je naar tab standaardinstellingen.
Daar zie je onderste optie Leesbevestiging die staat denk ik op nooit zet deze op voor elk bericht vragen en je probleem is opgelost
Kubuntu  15.04 -- Plasma 5.3 <------> Loving IT

Een dag niet gelachen is een dag niet .........