Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)  (gelezen 840 keer)

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Gepost op: 2010/11/18, 23:45:29 »
Hoi allen

Ik heb op mijn 64 bit computer kubuntu 10.10 geinstaleert, godman wat is de look mooi! serieus! Maar nu heb ik een vraag :P ik heb een surround set en die il ik uiteraard goed laten werken. Nu speelt hij stereo af :( hoe stel ik dit precies in? Moet ik pakketten hier voor installeren ? Ik hoop dat ge me kunt helpen

Groetjes!
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #1 Gepost op: 2010/11/18, 23:49:07 »
Op Kubuntu 10.10 is Pulseaudio al geïnstalleerd, dus het zou gewoon out-of-the-box moeten werken :)

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #2 Gepost op: 2010/11/18, 23:56:24 »
Sorry maar ik krijg alleen stereo geluid :(
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #3 Gepost op: 2010/11/18, 23:58:07 »
Sorry maar ik krijg alleen stereo geluid :(

Kun je eens Dolphin openen, dan ALT+. doen en dan de inhoud van .pulse.conf posten?

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #4 Gepost op: 2010/11/19, 00:00:50 »
ik weet niet echt wat je bedoelt :( ik doe wat je zegt maar geen response. Moet erbij zeggen dat het effe gelden is hoor met linux.
« Laatst bewerkt op: 2010/11/19, 00:02:44 door Kingdom »
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #5 Gepost op: 2010/11/19, 00:13:46 »
Sorry te snel gevraagd :( bedankt in elk geval. Ik heb 4 maanden terug een pc gekocht met windows 7 erop, goede OS maar ik mis Kubuntu. En kubuntu is stabieler en veiliger, nogmaals surround werkt perfect! Als iemand nog ander tips heeft voor de kubuntu 10.10 ! hoor ik het graag ik heb wat misgelopen.
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #6 Gepost op: 2010/11/19, 01:17:37 »
Wine werkt niet? Waarom?
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #7 Gepost op: 2010/11/19, 01:52:03 »
Wordt een fikse klacht. Ik moest alles herstarten maar niks wilde meer opstarten :( in het begin menu (aanmeldings) ding voerde ik mijn pass in maar beeld veraagde en kwam niet ingelogd tot 20 a 30 keer toe! Resultaat alles opnieuw instaleren.
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.

Offline Kingdom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ben even weg geweest maar ben er weer (Vraagje)
« Reactie #8 Gepost op: 2010/11/19, 11:00:21 »
Er zitten een paar lelijke bugs in kubuntu dat me computer laat vast lopen  :( Bij opstarten bijvoorbeeld geeft hij een fatal error aan  lib 2. nog iets kan hij niet vinden. Als iemand mij een beetje kan helpen :) want mij pc loopt steeds vast.  En nu heb ik er genoeg van! hij start niet meer op!

Dan maar terug naar kubuntu 9.10 die wel gewoon normaal werkt.
« Laatst bewerkt op: 2010/11/19, 12:43:35 door Kingdom »
Compaq presario CQ57 Beeld: 15.6, Ram: 4 GB DDR3
CPU: AMD E450 duel Core 1.65 GHZ, ATI HD 6320
XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS)  AMD Sempron 2600+ 1,6 GHZ 1 GB DDR, XFCE Xubuntu 12.04.1 LTS 64 Bit.