Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Adobe Air Save game.  (gelezen 1414 keer)

Offline shinger

  • Lid
    • shingeri
  • Steunpunt: Nee
Adobe Air Save game.
« Gepost op: 2010/11/16, 02:05:54 »
Vast wel dat sommige mensen dit al kennen, maar voor diegene die dit niet kennen.

Adobe Air is een programma van Adobe wat er voor zorgt dat je spelletjes die je daar voor gemaakt hebt op elk platform kan spelen. Overal waar adobe air voor hebt in ons geval ook voor Ubuntu. http://www.adobe.com/products/air/

Dat even gezegd, jongens ik heb een probleem. Ik heb een spel "gekocht". Hij koste 6.95 dollar. http://marketplace.adobe.com/cfusion/marketplace/index.cfm?offeringid=19763&event=marketplace.offering&marketplaceid=1

Maar eenmaal lekker aan het spelen en heel ver gekomen dacht ik oke genoeg. Half uur later wou ik weer verder gaan maar hij sloeg mijn spel helemaal NIET op. Wat is er nou aan de hand? Ligt het aan instellingen van mijn Ubuntu? of is het Adobe Air?? Iemand een idee??

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Adobe Air Save game.
« Reactie #1 Gepost op: 2010/11/20, 20:00:27 »
Ik zou zeggen, neem contact op met de support van het spel zelf.