Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid bij youtube en video.google  (gelezen 751 keer)

Offline BailHope

  • Lid
    • Techneut
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid bij youtube en video.google
« Gepost op: 2006/12/25, 23:48:56 »
Hoi iedereen.

Ik merkte daarstraks dat ik geen geluid krijg bij youtube en video.google.com maar wel beeld.
Voor de rest heb ik normaal geluid. Ik kan mp3's afspelen, geluidsbestanden, noem maar op.

Moet ik ergens nog een driver ophalen ofzo?

Bedankt bij voorbaat

 - Steven
Ubuntu user #12046
Mijn blog voor techneuten: http://techneut.wordpress.com
Voor de professionele IT'er: http://it-potato.blogspot.com

Puma

  • Gast
Geen geluid bij youtube en video.google
« Reactie #1 Gepost op: 2006/12/25, 23:51:14 »
Dat heb ik soms ook, weet wel niet waar dat aan ligt.

Offline profoX

  • Lid
    • wesley
    • Lionslink
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid bij youtube en video.google
« Reactie #2 Gepost op: 2006/12/26, 00:27:33 »
Jullie draaien toevallig de Flash Player versie 7?
Lees deze post ff snel door om de oorzaak te vinden:
http://wesley.debianbox.be/2006/07/14/status-van-flash-player-op-linux/

Er staat ook een voorlopige oplossing genoteerd via aoss, maar Flash Player 9 b
Human Knowledge Belongs To The World -- Antitrust (2001)
Nederlandstalige Ubuntu documentatie van Ubuntu-NL (wiki)

Puma

  • Gast
Geen geluid bij youtube en video.google
« Reactie #3 Gepost op: 2006/12/26, 00:57:35 »
Citaat van: profoX
Jullie draaien toevallig de Flash Player versie 7?
Ik draai hier versie 9.0 d78, zegt about:plugins in firefox.
Ik ga alsa-oss eens installeren. Hopelijk helpt dat. Bedankt. :)

Offline BailHope

  • Lid
    • Techneut
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid bij youtube en video.google
« Reactie #4 Gepost op: 2006/12/26, 14:29:38 »
Ja hoor, dat was de oplossing!

Bedankt!!
Ubuntu user #12046
Mijn blog voor techneuten: http://techneut.wordpress.com
Voor de professionele IT'er: http://it-potato.blogspot.com