Alleen het nadeel is dan wel dat het nog steeds fysiek aanwezig is waarbij de toegang tot die tool uitgeschakeld is. Als je een andere gebruiker aanmaakt, dan staat ie er pontificaal weer in het menu en kan de nieuwe gebruiker het weer gebruiken (met alle gevolgen van dien). Je kan het beter helemaal verwijderen via synaptic. Gewoon ff zoeken naar janitor.