Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [OPGELOST] Hyves werkt niet  (gelezen 1968 keer)

Offline wijba

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
[OPGELOST] Hyves werkt niet
« Gepost op: 2010/10/17, 11:35:14 »
Hi all, Ik krijg als ik op internet Hyves opstart (www.hyves.nl) een blanke pagina. Nu had ik dit onder Windows, en nadat ik Linux erop gezet heb ook onder Linux. Ik heb verschillende browsers geprobeerd, IE, Firefox, Opera, Google Chrome en Seamonkey, maar bij allemaal doet hij het niet. Ook Youtube (www.youtube.nl) doet het niet. Als ik op een andere computer inlog, doet ze het wel gewoon.

Ik vind dit erg vreemd, omdat ik mijn PC dus ook al opnieuw geinstalleerd heb, lijkt het wel dat het in de BIOS moet zitten, maar dat lijkt me toch niet te kunnen.

Wat zou dit kunnen zijn??

Oh ja, ik heb Ubuntu 10.04 erop staan!

GTZ Wijnand  8)
« Laatst bewerkt op: 2010/10/17, 12:53:52 door wijba »

Offline Ron

  • Forumteam
    • r0n
    • Dwarsligger
  • Steunpunt: Ja
Re: Hyves werkt niet
« Reactie #1 Gepost op: 2010/10/17, 11:51:14 »
Heb je soms een internet verbinding via een router?
Het kan zijn, dat de router bepaalde websites blokkeert. (niet geschoten is altijd mis .........)
OpenStandaard evangelist, OpenSource promotor, OpenData liefhebber.
Xubuntu gebruiker en voorstander (XFCE).
In Nederland bekend als een Dwarsligger.

Offline wijba

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Hyves werkt niet
« Reactie #2 Gepost op: 2010/10/17, 12:25:56 »
Tx voor je reactie, maar als ik een andere PC pak, op dezelfde router, werken de sites wel. Bovendien hebben ze het wel altijd gedaan. Ik denk dat ik ooit een keer iets geinstalleerd heb waardoor het niet meer werkte. Daarom heb ik toen de boel opnieuw geinstalleerd en ook weer eens Ubuntu erop gezet. Maar helaas, dat hielp dus niet.

Maar ik ga wel ff kijken in mijn router instellingen.

He da's vreemd, het lag inderdaad aan de router, maar het IP nummer waarop Hyves en Youtube geblocked waren, was voorheen mijn zoon zijn PC, en dat blijkt nu mijn ip nummer te zijn.

Het is dus gelukt! Bedankt voor de hulp!

GTZ Wijnand  8)
« Laatst bewerkt op: 2010/10/17, 12:53:34 door wijba »

Offline Ron

  • Forumteam
    • r0n
    • Dwarsligger
  • Steunpunt: Ja
Re: [OPGELOST] Hyves werkt niet
« Reactie #3 Gepost op: 2010/10/17, 14:08:53 »
Bedankt voor de hulp!
Daar doen we het voor :lol:
OpenStandaard evangelist, OpenSource promotor, OpenData liefhebber.
Xubuntu gebruiker en voorstander (XFCE).
In Nederland bekend als een Dwarsligger.