Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Citrix  (gelezen 572 keer)

Habuntu

  • Gast
Citrix
« Gepost op: 2010/10/13, 12:46:56 »
Hallo allemaal,
Ongeveer 1 jaar heb ik Ubuntu als dual-boot geïnstalleerd op m'n laptop. Het bevalt me zeer goed, los van problemen met mijn draadloze verbinding bij de laatste updates van ubuntu.

Mijn grote frustratie is echter het werken met een citrix-verbinding. Heb er al diverse pogingen toe ondernomen en ben al veel oplossingen tegengekomen, maar ik krijg het niet goed geïnstalleerd. Ik blijf tegen de melding aanlopen dat ik een certificaat moet accepteren: UTN-Userfirst-Hardware. Het moet in de juiste map geplaatst worden met de extensie .crt. Volgens deze instructie(http://www.liberiangeek.net/2010/04/how-to-install-citrix-ica-client-in-ubuntu-10-04-lucid-lynx/) zou het in deze map geplaatst moeten worden: /usr/lib/ICAClient/keystore/cacerts.
Ik gebruik Firefox en daar wordt het certificaat meegeleverd dus je zou verwachten dat het vrij soepel moeten lopen, maar helaas.

Hopelijk heeft iemand hier een oplossing voor, door dit probleem blijf ik aangewezen op windows om op mijn werk aan te melden.
Groeten,
Harrie