Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Tijd voor een nieuwe ' HOWTO install NDAS drive in UBUNTU' ?  (gelezen 740 keer)

tystos

  • Gast
Tijd voor een nieuwe ' HOWTO install NDAS drive in UBUNTU' ?
« Gepost op: 2010/09/20, 22:42:58 »
Als newbee heb ik net een paar weken UBUNTU geïnstalleerd en ik moet zeggen de eerste ervaring zijn erg goed. Met name dat het zo snel is en bedienbaar.. Ook de meeste hardware werk naar behoren (al kan in nog steeds geen audiomixer vinden, dat te zijde) maar..
Het belangrijkste in mijn netwerk is toch wel onze NDAS Targa Netwerkschijf waat alle files op staan. Hier zit enkel een windows driver bij, en ik was al eens over gestapt op de originele (windows)software van Ximeta. Tot toch toe heb ik dan ook heel veel gelezen, en oude HOWTO's doorgespit, maar 9 van de 10 keer zijn de links dood (404 eroor etc.) en moet je lappen tekst in de terminal tikken. Nu heb ik echt 0,0 ervaring met Ubuntu, laat staan met linux, dus wie kan mij helpen het aller laatste aan de praat te helpen??

Alvast bedankt..

Offline ivo

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
There are only 10 types of people in the world; those who understand binary and those who don't.