Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Chromium start niet op.  (gelezen 577 keer)

Offline marco1800

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Chromium start niet op.
« Gepost op: 2010/09/18, 11:09:29 »
Ik heb een nieuwe installatie Ubuntu 10.04.1, 64 bit. Ik installeerde webbrowser Chromium, maar als ik deze wil opstarten krijg ik de volgende melding:

This webpage is not available.

The webpage at chrome://fastdial/content/fastdial.html might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

More information on this error
Below is the original error message

Error 300 (net::ERR_INVALID_URL): Unknown error.

Wat kan er hier mis zijn?
« Laatst bewerkt op: 2010/09/18, 11:41:11 door marco1800 »

Offline nomko

  • Lid
    • Ubuntu Linux Gebruiker Site
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium start niet.
« Reactie #1 Gepost op: 2010/09/18, 11:11:32 »
Ik heb een nieuwe installatie Ubuntu 10.04.1, 64 bit. Ik installeerde webbrowser Chromium, maar als ik deze wil opstarten krijg ik de volgende melding:

This webpage is not available.

The webpage at chrome://fastdial/content/fastdial.html might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

More information on this error
Below is the original error message

Error 300 (net::ERR_INVALID_URL): Unknown error.

Wat kan er hier mis zijn?

chrome://fastdial/content/fastdial.html is dacht ik een add-on voor Firefox. Ik gebruik fastdial als handige tool onder Firefox, misschien dat daar het probleem in ligt. Verwijder fastdial es als dat mogelijk is en start Chromium dan weer es op om te kijken of je die foutmelding nog weer krijgt.
Handige site voor de Ubuntu gebruiker:
https://sites.google.com/site/ubuntulinuxgebruiker
-------------------------
https://www.dropbox.com/referrals/NTQ4MzUwNDc5
-------------------------
Linux user number 515471
----------------------

Offline marco1800

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Chromium start niet op.
« Reactie #2 Gepost op: 2010/09/18, 11:40:58 »
Is nu wel in orde, ik heb op het eerste kruisje geklikt op de werkbalk van boven, en dan krijg je de oorspronkelijke startpagina van Chromium. Van daar heb ik fast dial geïnstalleerd en er de startpagina van gemaakt. Daarna heb ik in Synaptic pakketbeheer het nederlandstalig pakket aangeduid en nu is alles in orde.