Wanneer je software verwijderd in synaptic (systeem > beheer > synaptic), dan heb een keuze tussen :verwijderen haal het programma weg, niet de configuratie,compleet verwijderen, haal het programma en de configuratie weg.
sudo apt-get purge dockysudo apt-get clean && sudo apt-get autoremove