Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Beter geluid van cd/dvd speler via audio kabeltje of ide kabel of geen verschil?  (gelezen 644 keer)

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Dat vraag ik me even af. Niet het grootste probleem op aarde, maar ik vroeg mij af of er voor ons gehoor verschil inzit of dat alleen met een meting dit aangetoond kan worden. Ik kwam hierop om dat ik een nieuw moederbord in een oude big tower had gebouwd en met het aansluiten er achter kwam, dat het audio kabeltje te kort was. Aangezien ik op dat moment geen langer kabeltje had, dacht ik dan maar zonder. Maar ja, is er dan geen geluidsverlies?
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

Offline chris.

  • Lid
    • http://www.linuxmintusers.be
  • Steunpunt: Nee
gemeten heb ik het nooit maar ik heb me dit ook al eens afgevraagd en ben gaan proberen,
de pc zelfs op een goede audioset aangesloten en beide uitgeprobeerd en geen hoorbaar verschil bemerkt, ook niet door mijn huisgenoot al is haar gehoor natuurlijk beschadigd door teveel volendamse volksmuziek =D