Ik had graag deze verwijzing eruit gehad maar ik weet niet hoe.
Mij ontgaat het nut in deze.
Het verwijderen van een link, maar toch de eigenlijke data laten staan?
Als je dan toch menuitems wilt aanpassen, dan ga je naar Systeem -> Voorkeuren -> Hoofdmenu.
hier kun je menuitems laten 'verdwijnen' of verplaatsen.