Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ubuntu deinstaleren naast windows 7  (gelezen 1731 keer)

Dimanto

  • Gast
Ubuntu deinstaleren naast windows 7
« Gepost op: 2010/05/26, 20:12:11 »
Hoi, ik wil graag ubuntu 10 verwijderen, ik had hem naast windows 7 geinstaleerd  i.v.m de nieuwe beveiligingsupdate die ervoor zorgde dat mijn exemplaar van windows niet meer legitiem was.
Ubuntu update niet en gaf al wat errors aan na de instalatie dus ik wil hem graag verwijderen , maar weet iemand ook msichien hoe ik dat moet doen ik heb namelijk de cd van windows 7 ultimate ook niet maar heb um wel nog op iso op de pc dus zou hem eventueel kunnen branden..   ...???


Offline Leon_III

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Ubuntu deinstaleren naast windows 7
« Reactie #2 Gepost op: 2010/05/26, 20:54:21 »
Citaat
Hoi, ik wil graag ubuntu 10 verwijderen, ik had hem naast windows 7 geinstaleerd  i.v.m de nieuwe beveiligingsupdate die ervoor zorgde dat mijn exemplaar van windows niet meer legitiem was.


Ook ik draai op twee van mijn computers windows naast Ubuntu.
Meestal als ik een schone installatie wil van Ubuntu formateer ik de schijven waar Ubuntu opstaat in Windows. Om eerlijk te zijn ik vind het partitoneer programma van Windows ook makkelijker dan GParted van Ubuntu.
Je zou dit ook kunnen doen, tenminste als windows nog functioneert bij jouw

 
Laptops HP Probook 4720s en HP g72
Testcomputer HP Compaq dc7800p 
email: SteunpuntLeon@gmail.com