Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?  (gelezen 1866 keer)

Offline dallco

  • Lid
    • stormsail.nl
  • Steunpunt: Nee
Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Gepost op: 2010/05/06, 14:37:09 »
Tja, eigenlijk zoals op het plaatje. Is dit normaal? Ik heb de drivers ingeschakeld volgens mij zijn ze ook in gebruik. (De desktop effecten staan aan).
Maar het berichtvenster meld dat er geen closed source drivers in gebruik zijn?

Is dit normaal of snap ik iets niet.
Blije (L)Ubuntu gebruikende familie  12.04 en 13.10

Offline Tom

  • Lid
    • Wanda´s Blog Linux Xubuntu. ♥
  • Steunpunt: Nee
Re: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Reactie #1 Gepost op: 2010/05/06, 14:54:26 »
Is ok ,Heb ik ook zo staan op mijn desktop. :D
2 x Xuby 14.04.5 Lts 64 bits stand alone. 2 x Xuby 16.04.4 Lts 64 bits stand alone. ♥
https://sites.google.com/site/wandabloglinuxxubuntu/pc-s-installeren-configureren.

Offline tiemenhakvoort

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Reactie #2 Gepost op: 2010/05/06, 16:27:33 »
en ik heb het ook zo staan :)
It ain't me, it ain't me, I ain't no fortunate one, no.

Offline ingvarhanssen

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Reactie #3 Gepost op: 2011/03/30, 23:24:47 »
Hoi iedereen,

ditzelfde probleem heb ik ook. Na twee dagen alle mogelijke oplossingen geprobeerd te hebben zit ik nog steeds met hetzelfde probleem. Is er iemand die me (ons) kan helpen?

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Reactie #4 Gepost op: 2011/03/30, 23:44:44 »
tik eens in de terminal:
nvidia-settings

Wat zegt dat hulpprogje over 't in gebruik zijn?

Offline Mikkel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Drivers nvidia, ingeschkeld niet in gebruik?
« Reactie #5 Gepost op: 2011/03/31, 15:04:21 »
....... het berichtvenster meld dat er geen closed source drivers in gebruik zijn?
Is dit normaal.......

Nou, helemaal normaal toch niet, dacht ik. Bij mij (Ubuntu 10.04) staat het zo: