Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: HP 5550 papierkeuze  (gelezen 476 keer)

Offline natuwes

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
HP 5550 papierkeuze
« Gepost op: 2010/04/05, 12:09:38 »
Hallo,

Wie heeft meer informatie voor me m.b.t. het kunnen instellen van de papierkeuze van de hp 5550 printer? Via de hp device manager kan ik alle soorten papiergrootte instellen maar wanneer ik iets wil afdrukken is het niet meer mogelijk om dat te doen. In de bijlage is te zien dat die keuze niet te maken is. Standaard wordt dus altijd uitgegaan van A4 papier. Ook bij het wijzigen van de papierbron (zie afbeelding) kan ik het formaat niet wijzigen. Wanneer ik de foto-invoer (formaat 10x15cm) gebruik wordt die niet herkend. De hp... bestanden heb ik zojuist via Synaptic geherinstalleerd, maar zonder resultaat, ook niet na een herstart van de computer.

Alvast bedankt.