Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Mobiel internet geblokkeerd door Bluetooth  (gelezen 825 keer)

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Mobiel internet geblokkeerd door Bluetooth
« Gepost op: 2010/01/22, 00:44:32 »
Vandaag meegemaakt: iemand kreeg maar geen internet via z'n mobiele GSM-dongel... Hoewel het betreffende Huawei-modem perfect wordt ondersteund door Ubuntu (uit-de-doos).

Wat bleek: Bluetooth zat dwars. Niet bij Wifi, wel bij mobiel internet (GSM-dongel). De oplossing was heel simpel: Bluetooth uitschakelen via een klik op het icoontje in de werkbalk. Daarmee zet je het blijvend uit, ook na herstart van de PC dus.... Na herstart van de computer was mobiel internet prima in orde.

Er zullen wel meer mensen tegenaan lopen, dus meld ik het maar even. Bovendien heb ik het toegevoegd aan mijn docu: http://sites.google.com/site/computertip/fouten#TOC-Draadloze-internetverbinding-wordt-

Hopelijk helpt het iemand.  :)
« Laatst bewerkt op: 2010/01/22, 00:53:40 door Pjotr »