Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Meedoen in het vertaalteam  (gelezen 6364 keer)

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Meedoen in het vertaalteam
« Gepost op: 2010/01/16, 15:39:53 »

Het Nederlandse vertaalteam van Ubuntu zoekt nieuwe leden om te werken aan wat nooit af is: de vertaling van Ubuntu naar het Nederlands. Nieuwe hulp is altijd welkom!

Als lid van het Ubuntu NL Vertaalteam ben je verantwoordelijk voor een goede vertaling van Ubuntu-programma's. Duizenden mensen zullen gebruikmaken van deze programma's; het is dus zaak dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Naast de kerntaken zoals vertalen zijn er ook nog een hoop andere dingen die het vertaalteam doet. Denk aan het verdelen van vertaalwerk, vergaderingen of communicatie met andere projecten (bijv. Gnome NL of upstream-teams).

Heb jij een goede kennis van zowel Engels als Nederlands, of heb je andere kwaliteiten waarmee je ons van dienst kan zijn? Kom ons dan helpen! Stuur een e-mail naar ubuntu-l10n-nl@lists.ubuntu.com met daarin wat gegevens over jezelf en een korte beschrijving waarmee en waarom je wilt helpen.

Lid worden: http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Vertaalteam/Naslag/Startersgids
Het vertaalteam: http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Vertaalteam.

We kunnen wel wat hulp gebruiken, hopelijk tot ziens!
« Laatst bewerkt op: 2012/05/15, 18:17:53 door Cumulus007 »