Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"  (gelezen 583 keer)

Offline TopGear

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"
« Gepost op: 2009/12/30, 10:17:50 »
Sinds kort heb ik, als ik gewoon Ubuntu boot, een bruin vlak in het "Mededelingengebied 2.28.0".
Als ik "Mededelingengebied 2.28.0" verwijder en terugplaats, dan is het vlakje weg.



Zo is het normaal trouwens:

Offline EricDrijv

  • Lid
    • youtube.com
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"
« Reactie #1 Gepost op: 2009/12/30, 12:20:44 »
Je netwerk icoon wordt niet goed geladen, is het probleem nog steeds aanwezig als je een andere pictogrammenset gebruikt?
Se non è vero, è ben trovato (als het niet waar is, is het goed gevonden)
Desktop: Kubuntu | Laptop:Lubuntu

Offline TopGear

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"
« Reactie #2 Gepost op: 2009/12/30, 14:53:59 »
Je netwerk icoon wordt niet goed geladen, is het probleem nog steeds aanwezig als je een andere pictogrammenset gebruikt?

Hoe verander ik dat uberhaupt?

Offline Nunslaughter

  • Lid
    • timovwb
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"
« Reactie #3 Gepost op: 2009/12/30, 14:55:58 »
Systeem=>Voorkeuren=>Uiterlijk, "Aanpassen", tabblad "Pictogrammen".

Offline Els

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem met "Mededelingengebied 2.28.0"
« Reactie #4 Gepost op: 2009/12/30, 19:18:51 »
Dat heb ik ook geregeld (in 9.10), ben er al aan gewend om het mededelingengebied dan even te verwijderen en weer toe te voegen ;) Ook wisselen de icoontjes geregeld van plaats...
Heb nu ook even andere pictogrammen ingesteld om te zien of het daarmee ook gebeurt.