Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Scannen m.b.v. scan-key-tool bij Brother printer brengt printen in de war  (gelezen 594 keer)

Offline Daan Lensink

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ik heb een Brother printer DCP-7030, een printer/scanner/copieer. Het installeren van de printer lukte na enige inspanning en de printer deed het goed. Ook de installatie van de scanner lukte. Ik wilde echter ook graag vanaf de scanner met een druk op de knop naar de computer kunnen scannen en daarom installeerde ik de scan-key-tool van Brother (van http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public_s/id/linux/en/index.html). Nadat ik deze geïnstalleerd had ging het mis. Nadat ik een keer met behulp van de scan-key-tool heb gescand (wat het overigens perfect deed) en ik vervolgens iets wilde printen sloeg de printer op hol en bleef hij lege blaadjes printen. Weet iemand hier een oplossing voor? Kan ik scan-key-tool gebruiken zonder dat de printer op hol gaat slaan?« Laatst bewerkt op: 2009/12/26, 15:52:46 door Daan Lensink »