Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: pidging en facebook  (gelezen 374 keer)

Offline Willemtk

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
pidging en facebook
« Gepost op: 2009/12/18, 17:45:14 »
Ik heb in pidgin facebookplugin gezet. Nu heb ik het goede wachtwoord, ik weet het zeker, want via firefox raak ik ingelogd. Maar als ik via Pidgin probeer in te loggen met facebook, krijg ik altijd de vraag naar mijn geboortejaar, maand en dag. Ik vul het in, en krijg de vraag, geboortejaar, maand en dag. En zo blijf ik dus bezig. Ik heb al op facebook gekeken of ik toevallig mijn geboortejaar verkeerd heb ingevuld, of dat het in het nederlands of engels staat. Ik heb het met cijfers geprobeerd. Ik heb mijn wachtwoord extra gecontroleerd, 10 x opnieuw ingebracht. Ik heb met mijngebruikersnaam ingelogd. Ik heb met mijn email ingelogd. Maar via Pidgin vertikt hij het gewoon. Met oudere Ubuntu's ben ik wel ooit binnengeraakt. Iemand er ervaring mee?

Groentjes,
Willem
« Laatst bewerkt op: 2009/12/18, 17:47:15 door Willemtk »