Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Problemen met WUBI  (gelezen 696 keer)

hobbema

  • Gast
Problemen met WUBI
« Gepost op: 2009/12/03, 19:10:07 »
Het lukt me niet om via wubi ubuntu te installeren op een computer met windows XP. Het installeren verlopt goed tot de installatie aangeeft dat alles gekopieerd is. Ik krijg dan de volgende foutmelding. (Invalid argument c:\docment~1\joop\local~1\temp\wubi.9.10ubuntu1-rev160.log) Zowel bij Ubuntu 9.10 als bij Ubuntu 9.04. Niet alleen op m'n desktop maar ook op m'n laptop. Op beide comuters heb ik een aparte partitie gemaakt om ubuntu op te installeren. Hoe los ik dit op?

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Problemen met WUBI
« Reactie #1 Gepost op: 2009/12/03, 19:54:58 »
Wubi installeert *juist niet* op een aparte partitie, dat is eigenlijk de hele clou van het ding... Je kunt dus beter een andere installatievorm gebruiken om die partitie te vullen:
http://sites.google.com/site/computertip/installeren