Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: gnome energiebeheer (opgelost)  (gelezen 1238 keer)

Offline denn

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
gnome energiebeheer (opgelost)
« Gepost op: 2009/11/11, 14:07:21 »
Hoi,
Ik heb Ubuntu 9.10 geinstalleerd als dual boot op een Windows Vista machine. Er is een partitie aangemaakt van ong 46 gig (door ubuntu installatie aangemaakt).
De eerste keer inloggen ging prima al kreeg ik wel meldingen dat de schijf al vol was. Nu kreeg ik ook een hardware melding die betrekking had op de videokaart. Ik heb de aanbevolen driver (weet niet meer welke) aangeklikt en computer opnieuw opgestart. Oja videokaart is een Nvidia 6150LE. Als ik nu Ubuntu opstart verschijnt er een grafisch anders uitziende inlogscherm en een melding links boven die zeg ; "installatie probleem de standaard configuratie voor gnome energiebeheer is niet correct geinstalleerd. neem contact op met de beheerder". Als ik nu m'n wachtwoord intyp krijg ik het ubuntu opstart logo zichtbaar (die met het bewegende horizontale balkje) en even later het inlogscherm weer mer de melding over energiebeheer?
wat is hier aan de hand en hoe kan ik dit oplossen?

Dennis

--edit-- Opgelost door Ubuntu opnieuw op cd te branden en in z'n geheel opnieuw te installeren
« Laatst bewerkt op: 2009/11/12, 07:54:22 door denn »