Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Volume staat telkens op 0 bij opstarten  (gelezen 1341 keer)

Offline Dendirk

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Gepost op: 2009/10/17, 10:19:39 »
Hallo,

Plotseling staat het volume van de laptop telkens op 0 bij het opstarten, ik moet dan telkens manueel de slider omhoog halen.


Is dit op te lossen ??



Offline xubxub

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #1 Gepost op: 2009/10/21, 19:04:54 »
Welk ubuntu-variant gebruik je? Ubuntu (met Gnome), Kubuntu met (KDE) of Xubuntu (met XFCE).

Als je xubuntu 9.04 gebruikt kan het inderdaad kloppen, dat de volume inderdaad weer terug op 0 springt bij het afsluiten. Je moet kiezen voor de standaard-instellingen geloof ik. Bij sommige vensterinstellingen springt het volume inderdaad terug naar 0. Dit is een bug in XFCE en is als het goed is verholpen met de niewste Xubuntu.

xubxub

Offline arthur2708

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #2 Gepost op: 2009/11/11, 09:58:24 »
Ik heb het zelfde probleem met ubuntu 9.10
You gotta be hungry !

Offline heir4c

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #3 Gepost op: 2009/11/11, 11:54:20 »
Hier ook in 9.10, maar daar ik bijna nooit mijn geluid gebruik stoort het niet zo.

Offline arthur2708

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #4 Gepost op: 2009/11/11, 13:29:58 »
Hier ook in 9.10, maar daar ik bijna nooit mijn geluid gebruik stoort het niet zo.

Ik heb het dagelijks nodig voor mijn werk.
Dus een oplossing is zeer welkom
You gotta be hungry !

Offline mantass

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #5 Gepost op: 2009/11/12, 20:44:13 »
systeem-voorkeuren-opstarttoepassingen-opties ----->aanvinken (toepassingen die nu actief zijn)
« Laatst bewerkt op: 2009/11/12, 23:17:23 door mantass »
Viva La RevoluciĆ³n

Offline janoz

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Volume staat telkens op 0 bij opstarten
« Reactie #6 Gepost op: 2009/11/13, 19:49:01 »
zelfde  probleem hierzo....9.10
had al eens topic gestart  toen nog voor  9.04 
maar  nog  geen  oplossing  gevonden..

gr
janoz